500Ft-os KEDVEZMÉNY-KUPON NEKED ÉS ISMERŐSÖDNEK!

Az ügyfél ajánló program segítségével minden meghívott ismerősöd után 500Ft kedvezményre jogosító kupont kapsz, illetve ő is 500 ft kedvezményben résazesül. Csak annyi dolgod van, hogy ajánlod az Óriásposzter Webáruházat ismerőseidnek. Amennyiben ismerősöd is vásárol webáruházunkban, jóváírjuk részedre az 500 Ft értékű kupot, illetve vásárlásához ő is 500 Ft-os kupont kap.

A kuponok halmozhatók, így akár TÖBB EZER FORINT KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLHETSZ

Részletek:

Ajánld ismerőseidnek az Óriásposzter Webáruházat, hogy ismerősöd és Te is 500 Ft kedvezményre jogosító kupont kapjatok. Az ajánlásról email-ben értesítjük ismerősőd. Az ajánlóban elhelyezett linkre kattintva regisztrálhatnak ismerőseid oldalunkra.

Amennyiben valamelyik meghívott ismerősöd érvényes vásárláson van túl, 500Ft kedvezményre jogosító kupont kapsz Te is és ismerősöd is. Kuponjaid a saját fiókodban találhatók meg (az oldalon jobb felső sarokban a nevedre kattintva tudsz a saját fiókodba lépni).

Az ajánló programban akkor vehetsz részt, ha már legyalább egy érvényes vásárlással rendelkezel. Egy meghívott után 1db 500 Ft-os kupon jár (amennyiben ő is vásárolt nálunk). Egy ismerősödet, csak egyszer tudod meghívni. Ismerősöd után akkor kapod meg a kedvezmény-kupont, ha az általa vásárolt termék ellenértékét befizette.

A program elkezdéséhez be kell jelentkezned. Ha be vagy jelentkezve, a saját fiókodból (fejlécben nevedre kattintva), vagy az alábbi gombra kattintva neki is láthatsz.


ELKEZDEM A KEDVEZMÉNYEK GYŰJTÉSÉT